aQuablue Charter

Chasing Race

Purjehduskurssi ja purjehduskilpailu

Tarjoamme teille virkistävää purjehdusta, purjehduskoulutusta ja kutkuttavaa veneitten välistä leikkimielistä kilpailua, josta riittää kokemuksemme mukaan puheenaiheita moniin työpaikan kahvipöytäkeskusteluihin.

Osallistujat eivät tarvitse aiempaa purjehduskokemusta ja päivän purjehdusreitti valitaan aina tuulien mukaan saarien suojassa, jolloin merisairaudesta ei tarvitse huolehtia. Pääasiana on rento ja hyvä tunnelma. Varusteina vain tuulta ja sadetta pitävät ulkoiluvaatteet ja vaaleapohjaiset ulkoilukengät.

Tapahtuman kuvaus

 • Henkilömäärä: 5-10 henkilöä per vene
 • Veneet: 35-45 jalkaisia, 2-10 kpl
 • Hinta alk. 229 €/hlö + alv 10%
 • Hinta sisältää: purjehduksen valitulla venemäärällä, purjehdusopastusta, radan ja kilpailun rakentamisen, kippareiden palvelut ja voittajamiehistön kuohuviinit.
 • Tilaisuus alkaa kokoontumisella satamaan, jossa tapahtuu jako tiimeihin ja veneisiin. Tämän jälkeen kaikki osallistuvat kippari kokoukseen, jossa käydään läpi kilpailun kulku ja säännöt. Sitten tiimit siirtyvät veneisiin ja jokaisen veneen aQuabluen opastava kipparimme jakaa tiimin vielä veneen operointitoimintojen mukaan joukkueisiin. Styyrpuurin (oikeapuoli veneessä), barbuurin (vasenpuoliveneessä) ja ohjaus/navigointi tiimeihin.

  Purjehdusopastus tapahtuu toiminnan kautta ja tiimien eri joukkueet vaihtavat kilpailun aikana tehtäviä opastavan kipparin ohjeiden mukaan. Siten juuri teidän ihmiset ohjaavat ja operoivat venettä koko kilpailun ajan ja oppivat samalla, miten trimmataan purjeita, miten vene tottelee ohjausta, miten vendataan, mikä on fendari solmu ja purjehduskilpailun mielenkiintoista taktiikkaa.

  Chasing race kulkee siten, että jokaisella veneellä on oma lähtöaika veneen mittaluvun ( lys/ tasoituksen) mukaan. Hitain vene lähtee ensin ja nopein viimeisenä. Siten vene, joka ylittää ensimmäisenä maalilinjan, on voittaja. Kilpailu päätteeksi rantautumisen yhteydessä voittajaveneen miehistö juhlii kuplivalla juomalla.

  Tarkemmat tiedot ja hinnat:

  Ajankohta

  Sopimuksen ja varaustilanteen mukaan

  Paikka

  Lähtösatama Ruoholahti Tammasaarenaukio 2
  Veneinä aQuabluen 40-44 jalkaiset purjeveneet.

  Kesto

  Sopimuksen mukaan

  Juomat

  Jos haluatte tarjota osallistujille juomia veneissä, on se mahdollista. Voitte tuoda mukananne omat juomat tai me voimme hankkia teille Alkosta haluamanne juomat valmiiksi teidän käyttöönne ja laskuttaa ne purjehduksen yhteydessä.

  Ruokailut

  Kilpailun päätteeksi ryhmänne voi kokoontua yhteiseen paikkaan ja nauttia vaikka grilli- , saaristolais- tai rapuillallisen. Menuun ja hintoihin voinemme palata ajankohdan ja muiden yksityiskohtien yhteydessä.

  Purjehdusten alkamisajat sekä lähtö- ja paluupaikat sovitaan yrityksenne aikataulun mukaan.
  Tiedustelut ja varaukset Markus Vikman, 045 670 6730 tai markus.vikman@aquablue.fi
  Räätälöimme purjehduspaketteja myös toiveidenne mukaan. Pyydä tarjous Markukselta.
  Pidätämme oikeudet muutoksiin.

  Tapahtuman tuottaa aQuablue Charter

  aQuablue