aQuablue Charter

Foodsailing ‐purjehdusta ja herkuttelua

Foodsailing on purjehduksen lumoa ja herkuttelua Helsingin lähisaariston
uniikeissa elämysravintoloissa. Illan aikana tarjoamme teille kauden parhaista
herkuista kootun alkupalalajitelman Tervasaaren ravintola Savussa,
savustettua lohta ihanien lisukkeiden kanssa Sirpalesaaren Saari ravintolassa ja
raikkaan vadelmasorbetin Opalys valkosuklaan kera Klippanin Saaristo
ravintolassa.

Matkat ravintoloiden välillä taittuvat leppoisasti purjehtien kuohuvan juoman
kera. Veneessä on asianmukaiset purjehdusvaatteet koko seurueelle ja reitit
valitaan päivän tuulien mukaan siten, että veneen keinuminen ei aiheuta
haasteita osallistujille. Koko tilaisuuden kesto on 4‐5 tuntia päivän tuulista
riippuen ja suositeltava aloitusaika on kello noin 16.

Foodsailing on saatavilla 13.5.–18.6 sekä 12.8–25.9. Veneenä on aQuablue
Charterin yksirunkoinen 44 jalkainen purjevene tai luksuselämyksiä tarjoava
Lagoon katamaraani.

Rapuilta aalloilla

Hinnat
  • Purjevene - Yksirunkoinen, 40-45 jalkainen
  • 180 €/hlö (12 hlö) + alv 10%
  • Katamaraani
  • 290 €/hlö (12 hlö) + alv 10%
  • Juomapaketti menulle 28 €/hlö tilattavissa koko seurueelle.
    (sis. viiniä 12 cl alkuruoalle ja 12 cl pääruoalle, 8 cl jälkiruokaviiniä, kahvin/teen)

Varaukset markus.vikman@aquablue.fi 045 6706730 tai A&S Ravintoloiden myyntipalvelu, puh. 09 7425 5505 sales@asrestaurants.com

Saapuminen ravintola Savuun Tervasaareen tapahtuu maitse siltaa pitkin Kruunuhaasta

http://www.asrestaurants.com/FI/ravintolat/savu/kartta.html

Yhteistyössä aQuablue Charter, Savu, Saari ja Saaristo ravintolat.

Pidätämme oikeudet menu- ja hintamuutoksiin.

 

Saunailta