aQuablue Charter

Keskiyön Auringon Juhannuspurjehdus

Keskiyön aurinko, luodoilla loimuavat juhannuskokot ja juhannustanssit. aQuabluen purjehduksella pääset nauttimaan Suomen juhannuksen parhaimmat puolet ja kokemaan saaristolaisromantiikkaa.

Purjehdimme Helsingistä kohti Hankoa ja aattoillan vietämme Jakobshamnissa. Katamme veneeseen runsaan kalapöydän uusien perunoiden kanssa ja tanssimme yöttömän yön valossa juhannustansseissa. Seuraavana päivänä purjehdimme kauniissa Inkoon saaristossa ja illalla rantaudumme Degerön saareen. Teemme yhdessä herkullisen illallisen ja tutustumme saaren juhannuksen viettoon.  Seuraavana päivänä kiireettömän aamiaisen jälkeen purjehdimme kohti Hankoa, jonne saavumme illansuussa.

Purjehduksen aikana jokainen saa osallistua veneen operointiin tahtotilansa mukaan. Kokenut kipparimme opastaa halukkaita navigoimaan, ohjaamaan venettä ja trimmaamaan purjeita. Osallistujat eivät tarvitse aiempaa purjehduskokemusta ja veneessä on tuulta ja sadetta pitävät purjehdusvaatteet.

Purjehduksen hintaan kuuluu täysihoito. Nautimme aamiaisen ennen ankkurin nostoa, kevyt lounas purjehduksen aikana, runsas kalapöytä juhannusaattona ja juhannuspäivän illallinen veneessä.

Lähde mukaan kokemaan saaristolasiromantiikkaa aQuabluen kanssa

Seikkailua ja mielenrauhaa – kuten haluat – aQuablue Charter

AJANKOHTA

20.–22.6 lähdemme Helsingin Ruoholahdesta, Tammasaarenaukio 2, aamupäivällä ja saapuminen Hankoon sunnuntaina illansuussa

HINTA

380 eur / henkilö. Majoittuminen kahden hengen hytissä.

Purjehduksen hintaan kuuluu
  • Kipparoitu purjehdus
  • Purjehdusopastusta
  • Veneessä tapahtuvat ruokailut (aamiainen, kevyt lounas ja kaksi illalllista)
  • Juomavesi
  • Alkoholittomat juomat
  • Hedelmiä ja muita välipaloja
  • Saunat molempina iltoina saatavuuden mukaan

Jokainen osallistuja voi tuoda omat alkoholijuomat mukanansa.
Veneessä on petivaatteet ja mukaan tulee ottaa omat lakanat tai makuupussi ja pyyhe. Matkan hintaan ei kuulu paluukuljetus Hangosta Helsinkiin ja maissa tapahtuvat ruokailut tai juomat. Huomioittehan, että veneen rajallisten tilojen vuoksi emme voi taata erikoisruokavalioita. Teemme kuitenkin parhaamme tämän asian suhteen.

Jokaisella matkustajalla tulee olla voimassaoleva matkavakuutus.

Vene

Veneenä on 44 jalkainen Bavaria tai Jeanneu. Kaikissa veneissä on kolme hyttiä ja kaksi wc:tä suihkuilla. Veneiden tarkemmat kuvaukset venesivulla.

Pidätämme oikeudet kaikkiin muutoksiin.

 

Lisätiedot ja varaukset: Markus Vikman, 045- 6706730, markus.vikman@aquablue.fi

Saunailta