Lagoon luksuskatamaraani

Purjehdus Lagoon luksuskatamaraanilla

Lagoon katamaraani soveltuu hyvin vaativaankin makuun ja tarjoaa osallistujille unohtumattomia luksuselämyksiä Helsingin lähisaaristossa. Veneessä on ylelliset tilat johtoryhmän ja tiimien kick offeihin, asiakastilaisuuksiin tai henkilökunnan incentive tilaisuuksiin. Vene soveltuu hyvin myös merkkipäivien ja saavutettujen tavoitteiden juhlistamiseen kuplivan juoman kera merellisessä Helsingissä.

Katamaraanin kulku on vakaata ja tasaista ja osallistujien ei tarvitse huolehtia veneen keinumisesta tai merisairaudesta. Vene on myös hyvin katettu, joten kannella voi oleskella ja ruokailla myös sateen sattuessa.

Jokainen osallistuja voi tahtotilansa mukaan osallistua veneen operointiin. Kokenut kipparimme opastaa purjeitten nostossa, veneen ohjaamisessa ja rantautumisen manöövereissä.

Purjehduksen kruunaa hyvä ruoka. Nauttikaa yhdessä runsas aamiainen, kevyitä cocktailpaloja tai runsas illallinen. Lue lisää menuista. Voitte tuoda veneeseen omat alkoholijuomat tai hankimme teille juomia toiveidenne mukaan.


Osallistujien varusteina rento tuulenpitävä ulkoiluvaatetus ja vaaleapohjaiset tossut.


Hinnat
  • Hinta: alk. 205 €/hlö (12 hlö) + alv 10%
  • Kesto: 3-12 tuntia
  • Hintaan sisältyy purjehdus, kipparin palvelut ja lasillinen kuplivaa juomaa.

Veneen maksimihenkilömäärä on 12 henkilöä. Purjehduksen lähtösatama on Katajanokka, Kanavaranta 7. Noudamme ryhmänne myös muusta veneelle ja teille sopivasta paikasta sopimuksen mukaan.


Varaukset
Markus Vikman, 045 6706730, markus.vikman@aquablue.fi

Lagoon katamaraani lounge

Lagoon katamaraani

Kuvagalleria