aQuabluen herkulliset teemamenut aalloilla

Haluamme tarjota teille purjehduksen lumon ohella makuelämyksiä saariston ja kesän parhaista herkuista. Kerää seurue työkavereista tai kutsu mukaan asiakkaitasi ja varatkaa aQuabluen rento ja herkullinen teemamenu aalloilla purjehdus.

Purjehduksen aluksi perehdytämme teitä purjehduksen saloihin ja jokainen saa tahtotilansa mukaan osallistua veneen operointiin kokeneen kipparin opastuksella. Purjehdusosuuden jälkeen ankkuroidumme suojaisaan paikkaan nauttimaan maukkaista pöydän antimista.

Purjehdusten kokonaiskesto ruokailun kanssa on noin kuusi tuntia ja lähtösatama Ruoholahti tai muu teille sopiva paikka.

 

Hintaan sisältyvät purjehdus ja kipparin palvelut, teeman mukainen menu ja lasillinen kuplivaa juomaa. Yhden veneen maksimihenkilömäärä on 10 henkilöä ja voimme toteuttaa purjehdukset useamman veneen regattana ja järjestää veneiden välisen leikkimielisen purjehduskilpailun.

Alkoholijuomat eivät sisälly purjehduspakettien hintoihin ja voitte tuoda omat juomat tai hankimme teille juomia toiveidenne mukaan.

Mukaan voivat lähteä kaikki, myös ensi kertaa veneeseen astuvat. Valitsemme reitin aina päivän tuulien mukaan, siten ettei veneen keinuminen aseta haasteita osallistujille Mukaan vain reipasta mieltä, tuulta ja sadetta pitävät ulkoiluvaatteet ja vaaleapohjaiset tossut. Veneessä on tuulta ja sadetta pitävät off-shore purjehdusvaatteet, joten sadekaan ei haittaa.

Teemamenut

Purjehdusten alkamisajat sekä lähtö- ja paluupaikat sovitaan yrityksenne aikataulun mukaan.
Tiedustelut ja varaukset Markus Vikman, 045 670 6730 tai markus.vikman@aquablue.fi
Räätälöimme purjehduspaketteja myös toiveidenne mukaan. Pyydä tarjous Markukselta.
Pidätämme oikeudet muutoksiin.