aQuablue Charter

Saaristomeren Retkipurjehdukset

aQuabluen retkipurjehduksilla pääset kokemaan hienoja purjehduselämyksiä ja saaristolaisromantiikkaa yhdessä maailman kauneimmassa saaristossa. Päivän reitit valitaan aina tuulien mukaan ja pysähdymme mielenkiintoisiin paikkoihin tutustumaan saaristolaiselämään. Yöt vietämme veneessä saarien vierasvenesatamissa.

Veneessä tapahtuvien ruokailujen raaka-aineet hankimme aina mahdollisuuksien mukaan reitin varrella olevilta kalastajilta tai tuottajilta ja valmistamme yhdessä veneen ateriat. Ahvenet ovat yksi saariston kesäkauden herkkuja. Aamulla nautitaan kiireetön aamiainen ennen ankkurin nostoa ja päivän purjehduksen aikana tarjoillaan kevyt lounas. Veneessä on saatavilla hedelmiä ja muita välipaloja, juomavettä sekä alkoholittomia juomia.

Iltaisin satamasta riippuen ruokailemme paikallisissa ravintoloissa tai nautimme illallisen veneessä. Iltojen ohjelmaan kuuluu suomalaiseen tapaan myös saunomista ja uimista.

Purjehduksen aikana jokainen osallistuja voi operoida venettä tahtotilansa mukaan tai vain nauttia Saaristomeren kauniista luonnosta. Kokenut kipparimme opastaa halukkaita navigoimaan, ohjaamaan venettä ja trimmaamaan purjeita. Osallistujat eivät tarvitse aiempaa purjehduskokemusta ja veneessä on tuulta ja sadetta pitävät purjehdusvaatteet sekä pelastusliivit.

Purjehduksen kohteesta riippuen pysähdys- ja yöpymispaikat ovat vaihtelevasti seuraavia; Helsinki, Lähteelä, Hanko, Högsåra, Turku, Aspö, Kökare, Degerby, Rödhamn, Kastelhomin linna, Maarianhamina, Arnholm, Furusund, Grinda, Vaxholm, Själbotna, Tukholma.

Lähde nauttimaan kesästä ja Saaristomeren kauneudesta aQuabluen kanssa

Seikkailua ja mielenrauhaa – kuten haluat – aQuablue Charter

Purjehduksen hintaan kuuluu
  • Kipparoitu purjehdus
  • Purjehdusopastusta
  • Veneessä tapahtuvat ruokailut (aamiainen ja kevyt lounas)
  • Majoitus kahden hengen hytissä
  • Juomavesi
  • Alkoholittomat juomat
  • Hedelmiä ja muita välipaloja
  • Saunat satamissa aina saatavuuden mukaan

Jokainen osallistuja voi tuoda omat alkoholijuomat mukanansa.
Veneessä on petivaatteet ja mukaan tulee ottaa omat lakanat tai makuupussi ja pyyhe. Matkan hintaan ei kuulu kuljetus lähtösatamaan tai paluukuljetus Helsinkiin ja maissa tapahtuvat ruokailut tai juomat. Huomioittehan, että veneen rajallisten tilojen vuoksi emme voi taata erikoisruokavalioita. Teemme kuitenkin parhaamme tämän asian suhteen.

Jokaisella matkustajalla tulee olla voimassaoleva matkavakuutus.

Vene

Veneenä on 44 jalkainen Bavaria tai Jeanneu. Kaikissa veneissä on kolme hyttiä ja kaksi wc:tä suihkuilla. Veneiden tarkemmat kuvaukset venesivulla.

Pidätämme oikeudet kaikkiin muutoksiin.

Tiedustelut ja varaukset: Markus Vikman, 045- 6706730, markus.vikman@aquablue.fi

Saunailta