aQuablue Charter

Merellinen saunailta:

Merellinen saunailta koostuu purjehduksen lumosta ja yhteisestä saunaillasta. Tulkaa veneeseen sellaisena kuin olette ja mukaan voivat lähteä myös ensi kertaa purjeveneeseen astuvat. Jokainen osallistuja saa operoida venettä tahtotilansa mukaan kokeneen kipparin opastuksella ja valitsemme päivän reitit siten, että veneen keinuminen ei aiheuta haasteita osallistujille.

Saunavaihtoehdoiksi tarjoamme teille valintanne mukaan Ruusuniemen upeata sauna kokonaisuutta uima-altaineen Vuosaaressa, Villa Furuvikin tunnelmallista rantasaunaa tai lähisaariston kallioilla höyryäviä viehättäviä rantasaunoja.

Rantapuisto

Merellisen saunaillan hinta riippuu saunavalinnastanne ja siihen liitettävistä palveluista.

  • alk. 1600 eur/ vene max 12 henkilöä
    hintaan sisältyvät 4 h purjehdus, kupliva juoma veneessä, tuulta ja vettä pitävät purjehdusvaatteet ja 1,5 tunnin saunominen.

  • Merellä ja saunoessa tulee aina nälkä ja voitte liittää tilaisuuteen ruokailuja joko veneessä tai saunalla. Lue lisää menuista...

  • Pyydä tarkempi tarjous, niin räätälöimme juuri teille sopivan kokonaisuuden.

Alkoholijuomat eivät sisälly purjehduspakettien hintoihin. Voitte tuoda veneeseen ja joihinkin saunoihin omia juomia mutta Radisson Seaside, Rantapuisto ja Toplounges saunat ovat anniskelualuetta ja voimassa ovat ravintolahinnat ja säännöt.

Saunailta

 

Purjehdusten alkamisajat sekä lähtö- ja paluupaikat sovitaan yrityksenne aikataulun mukaan.
Tiedustelut ja varaukset Markus Vikman, 045 670 6730 tai markus.vikman@aquablue.fi
Räätälöimme purjehduspaketteja myös toiveidenne mukaan. Pyydä tarjous Markukselta.
Pidätämme oikeudet muutoksiin.