aQuablue Charter

Viikonlopun sauna- ja grillauspurjehdus

Lähde aQuabluen kanssa viettämään rentouttavaa viikonloppua merelle ja saaristoon. Elokuun lämmin meri ja leppeät tuulet luovat ihanteelliset purjehdusolosuhteet.

Lähdemme lauantaina aamupäivällä Helsingistä merelle ja suuntaamme tuulien mukaan saaristoon tai Porkkalan niemeen. Jos liikumme useammalla veneellä, järjestämme leikkimielisen mutta kutkuttavan purjehduskilpailun veneiden kesken. Matkan aikana nautimme kevyen lounaan.

Perillä osallistujat voivat nauttia paikan luonnosta, mahdollisesti kalastaa tai vai rentoutua parhaansa mukaan. Illalla saunomme rantasaunassa ja grillaamme tulilla elokuun yössä.

Sunnuntaiaamuna kiireettömän aamiaisen jälkeen suuntaamme kohti Helsinkiä, jonne saavumme tuulien mukaan keskipäivän aikaan.

Purjehduksen aikana jokainen saa osallistua veneen operointiin tahtotilansa mukaan. Kokenut kipparimme opastaa halukkaita navigoimaan, ohjaamaan venettä ja trimmaamaan purjeita. Osallistujat eivät tarvitse aiempaa purjehduskokemusta ja veneessä on tuulta ja sadetta pitävät purjehdusvaatteet.

Seikkailua ja mielenrauhaa – kuten haluat – aQuablue Charter

Lähdemme lauantaina Helsingin Ruoholahdesta, Tammasaarenaukio 2, aamupäivällä ja saapuminen takaisin Helsinkiin sunnuntaina puolen päivän aikaan.
HINTA

198 eur / henkilö. Majoittuminen kahden hengen hytissä.

Purjehduksen hintaan kuuluu
  • Kipparoitu purjehdus
  • Purjehdusopastusta
  • Veneessä tapahtuvat ruokailut (kevyt lounas, grilli-illallinen ja aamiainen)
  • Juomavesi
  • Alkoholittomat juomat
  • Hedelmiä ja muita välipaloja
  • Sauna

Jokainen osallistuja voi tuoda omat alkoholijuomat mukanansa.
Veneessä on petivaatteet ja mukaan tulee ottaa pyyhe ja omat lakanat tai makuupussi.
Matkan hintaan eivät kuulu mahdolliset maissa tapahtuvat ruokailut tai juomat.

Huomioittehan, että veneen rajallisten tilojen vuoksi emme voi taata erikoisruokavalioita. Teemme kuitenkin parhaamme tämän asian suhteen.

Jokaisella matkustajalla tulee olla voimassaoleva matkavakuutus.

Vene

Veneenä on 44 jalkainen Bavaria tai Jeanneu. Kaikissa veneissä on kolme hyttiä ja kaksi wc:tä suihkuilla. Veneiden tarkemmat kuvaukset venesivulla.

Pidätämme oikeudet kaikkiin muutoksiin.

Tiedustelut ja varaukset: Markus Vikman, 045- 6706730, markus.vikman@aquablue.fi

Saunailta