aQuablue Virkistyspäivä Maalla ja Merellä

aQuablue virkistyspäivä maalla ja merellä tarjoaa osallistujille (5-100 hengelle) reippaan ja merellisen päivän, joka koostuu maalla tapahtuvasta liikunnallisesta osuudesta, purjehduksesta ja maukkaasta ruoasta.

Päivän maaosuus ohjelma voi sisältää aarteenmetsästystä Suomenlinnassa, Rogainin kaupunkisuunnistusta, pyöräilyä Lauttasaaressa tai saarisamoilua lähisaaristossa.

Purjehdukseen tarjoamme kaikille sopivaa leikkimielistä chasing race purjehduskilpailua tai purjehdusta upealla perinnepuulaivalla.

Päivää täydentävät raikas ja runsas aamiainen, retkilounas luonnossa, grillaus lähisaariston grillipaikoilla, saariston kalapöytä kuunarilla tai ateriakokonaisuus lähisaarten uniikeissa ravintoloissa.

Päivää rikastuttaa merellisessä ympäristössä pidettävät työhyvinvointiin liittyvät lyhyet luennot. Lue lisää aiheista...

Pyydä tarjous markus.vikman@aquablue.fi tai
045-6706730, niin räätälöimme juuri teidän
ryhmällenne sopivan kokonaisuuden.

 

Merellä

Purjehdus

Leikkimielinen osallistava purjehduskilpailu tarjoaa unohtumattomia elämyksiä ja tiimihenkeä rakentavaa tekemistä. Osallistujat eivät tarvitse aiempaa purjehduskokemusta ja merisairaudesta ei tarvitse huolehtia. Kilpailun päätteeksi nautimme yhteisen retkilounaan saaressa.

Kuunaripurjehdus taas tarjoaa hyvät tilat leppoisaan yhteiseen oleskeluun, ruokailuun tai merimieskisailuun.

Lagoon katamaraani

Ruokailu

Hyvä ruoka on meille yhtä tärkeää kuin purjehdus. Aamiainen tarjoillaan joko Suomenlinnan Delissä tai Cafe Chapmanissa.

Lounaaksi voitte valita ruokaisan lohi- tai kanakeiton, grillausmenun tai Saariston kalapöydän. Katso menuehdotuksia tai räätälöimme menun teidän toiveiden mukaisesti.

Varaukset ja tiedustelut

Markus Vikman, 045 6706730, markus.vikman@aquablue.fi

Maalla

Aarteenmetsästystä Suomenlinnassa

Suomenlinnassa päivän aloittaa herkullinen aamiainen, jonka jälkeen ryhmänne jaetaan pienjoukkueisiin ja jokaiselle joukkueella annetaan n. 5-6 kohteen vinkkilista. Kohteet ovat Suomenlinnan nähtävyyksiä tai saaren historiaan liittyviä kysymyksiä. Yhdellä rastilla kysytään myös joukkueen yhteistä luovuutta. Voittajan ratkaisee tuomari sen perusteella, mikä joukkue on ollut nopein, antanut oikeat vastaukset ja luovuusrastin tuloksen ja sen esittämisen perusteella. Jokainen joukkue voi siten omalla heittäytymisellä ja tiimityöllä vaikuttaa lopulliseen tuomarointiin.

Kesto 1-1,5h ja osallistujamäärässä ei ole ylärajaa.

Rogaining suunnistusta Lauttasaaressa tai Pohjoisrannassa

Rogaining on taktinen kaupunkisuunnistus, jossa 2-6 hengen pienryhmille jaetaan rastikartat ja annetaan määräaika, jonka saa käyttää. Jokainen pienryhmä päättää oman suunnistustaktiikan siitä, kuinka montaa rastia tavoittelevat ja millä vauhdilla etenevät. Rogaining- kaupunkisuunnistuksessa on voittoa tärkeämpää rastien löytämisen riemu ja mukava yhdessäolo sekä hauska ulkoliikunta. Suunnistus voidaan toteuttaa missä päin tahansa pk-seutua, vaikka Lauttasaaressa tai Helsingin Pohjoisrannan tuntumassa lähellä venesatamia. 

Kesto voi olla 1-2 h ja osallistujamäärässä ei ole ylärajaa.

Saarisamoilu

Leikkimieliseen purjehduskilpailuun voi liittää joukkuepelejä tai saarisamoilua esimerkiksi Isossa Vasikkasaaressa ja vuoden ajasta riippuen kalastusta, marjastusta tai sienestystä. Metsän antimet voidaan valmistaa myös osaksi yhteistä ateriaa saaren grillauspaikalla.

Muita maalla tapahtuvia aktiviteetteja

Ennen purjehdusta tarjoamme teille reipasta ja virkistävää pyöräilylenkkiä, joka voidaan toteuttaa vapaamuotoisesti tai liittää esim. rogaining suunnistukseen tai ryhmälle voidaan määrittää kartalta jokin kohde, joka toimii reitin kääntöpisteenä. Muita vaihtoehtoja ovat ohjattu sauvakävely, frisbee koulu tai rentouttava asahi-hengitysjooga.