Tarjoamme teille, 1-100 hengelle, purjehduksen lumoa, leikkimielistä osallistavaa purjehduskilpailua, vanhan ajan merimiestunnelmaa perinnepuulaivalla, leppoisaa cruisailua moottoriveneellä tai vauhdin hurmaa rib veneellä sekä herkullisia menuja ja hauskoja aktiviteetteja.

Merellisiä elämyksiä – kuten haluatte

aQuablue Virkistyspäivä Maalla ja Merellä

aQuablue virkistyspäivä maalla ja merellä tarjoaa osallistujille (5-100 hengelle) reippaan ja merellisen päivän, joka koostuu maalla tapahtuvasta liikunnallisesta osuudesta, purjehduksesta ja maukkaasta ruoasta.

Päivän maaosuuden ohjelma voi sisältää aarteenmetsästystä Suomenlinnassa, Rogainin kaupunkisuunnistusta, pyöräilyä Lauttasaaressa tai saarisamoilua lähisaaristossa.

Purjehdukseen tarjoamme kaikille sopivaa leikkimielistä chasing race purjehduskilpailua tai purjehdusta upealla perinnepuulaivalla.

Lue lisää...

purje

Ocean Race Experience

Koe aQuabluen ja OceanRace60 kanssa unohtumaton purjehdus aidolla VO60 kilpapurjehdusveneellä jonka huippuvauhti voi olla jopa 30 solmua!

Veneenä toimii VO60 purjevene Tokio II, joka on suunniteltu maailmanympärispurjehduskilpailuun 1993-1995 (tunnetaan nykyään Volvo Ocean Race nimellä).

Toteutamme sopivan urheilullisia purjehdustapahtumia aidossa ympäristössä.

Lue lisää...

purje

Leppoisaa cruisailua moottorialuksella:

Jättäkää stressi laiturille ja nauttikaa leppoisasta cruisailusta aQuablue OneDesing moottoriveneellä Helsingin edustalla, lähisaaristossa tai Porvoon saaristossa.

Tämä uniikki moottorialus tarjoaa cruisalun ja ruokailun ohella mahdollisuuden saunoa ja rentoutua kannella porealtaassa.

Lue lisää...

purje

Purjehdusta perinnepuulaivalla:

Tarjoamme teille merellisiä elämyksiä upealla v. 1947 rakennetulla kolmimastoisella purjelaivalla. Alus on 31 m pitkä ja viimeisiä alkuperäisiä vanhanajan puurunkoisia ja aidosti purjeilla purjehtivia purjelaivoja Suomessa ja koko maailmassa.

Tällä hienosti entisöidyllä aluksella voi kokea aidon tervantuoksuisen merimiestunnelman ja nauttia laivan kannella kuplivaa juomaa sekä ihastella merellisistä Helsinkiä ja lähisaaristoa.

Lue lisää...

purje

Vauhdin hurmaa RIB-veneellä:

Meriretki Rib-veneellä on unohtumaton ja vauhdikas elämys. Veneen nopeus voi avomerellä olla jopa 100 km tunnissa.Tarjoamme teille 1,5 tunnin retkeä Helsingin merelliseen historiaan. Ajamme mm. läpi Suomenlinnan. Retken reitti kulkee myös Katajannokan, Kauppatori ja Kaivopuiston ohitse. Tai jos historia ei kiinnosta suuntaamme avoimille vesille nauttimaan vauhdin hurmasta.

Lue lisää...

purje

Luksuspurjehdus Lagoon katamaraanilla:

Lagoon katamaraani soveltuu hyvin vaativaankin makuun ja tarjoaa osallistujille unohtumattomia luksuselämyksiä Helsingin lähisaaristossa. Veneessä on ylelliset tilat johtoryhmän ja tiimien kick offeihin, asiakastilaisuuksiin tai henkilökunnan incentive tilaisuuksiin. Vene soveltuu hyvin myös merkkipäivien ja saavutettujen tavoitteiden juhlistamiseen kuplivan juoman kera merellisessä Helsingissä.

Lue lisää...

purje

Tuulen viemää virkistyspurjehdus:

aQuabluen virkistyspurjehduksilla raikas merituuli puhdistaa mielen ja kehon ja vie huolet mennessään.

Merellä voi nauttia purjehduksen lumosta tuulen kuljettaessa venettä ja kukin saa osallistua veneen operointiin tahtotilansa mukaan.

Purjehdukseen voi liittää myös ruokailuja veneessä.

Lue lisää...

purje

aQuablue saariston kalapöytä
ja uudet perunat
:

Alkukesä on täynnä lupausta tulevasta lämpimästä kesästä. Lähtekää merelle nauttimaan virkistävästä merituulesta, kimaltelevista aalloista ja alkukesän raikkaista herkuista.

Lue lisää...

Saariston kalapöytä

aQuablue grillauspurjehdus:

Mikä kuuluu paremmin suomalaiseen kesään kuin grillissä tirisevät herkut, hyvä seura ja kaunis maisema. aQuabluen grillauspurjehduksella pääset nauttimaan kaikista näistä.

Lue lisää...

Grillipurjehdus

aQuablue rapuilta aalloilla:

Kimaltelevat aallot, syksyn lumoavat auringonlaskut ja rapukekkerit hyvässä seurassa piristävät mukavasti alkavaa syksyä. Purjehdusosuuden jälkeen ankkuroidumme suojaisaan ja nautimme lasilliset kuplivaa juomaa.

Lue lisää...

Rapuilta aalloilla

aQuablue Foodsailing:

Foodsailing on purjehduksen lumoa ja herkuttelua Helsingin lähisaariston uniikeissa elämysravintoloissa. Illan aikana tarjoamme teille kauden parhaista herkuista kootun alkupalalajitelman Tervasaaren ravintola Savussa, savustettua lohta ihanien lisukkeiden kanssa Sirpalesaaren Saari ravintolassa ja raikkaan vadelmasorbetin Opalys valkosuklaan kera Klippanin Saaristo ravintolassa.

Matkat ravintoloiden välillä taittuvat leppoisasti purjehtien kuohuvan juoman kera. Veneessä on asianmukaiset purjehdusvaatteet koko seurueelle ja reitit valitaan päivän tuulien mukaan siten, että veneen keinuminen ei aiheuta haasteita osallistujille.  

Lue lisää...

purje

Chasing Race - purjehduskilpailu:

Tarjoamme teille virkistävää purjehdusta, purjehduskoulutusta ja kutkuttavaa veneitten välistä leikkimielistä kilpailua, josta riittää kokemuksemme mukaan puheenaiheita moniin työpaikan kahvipöytäkeskusteluihin.

Lue lisää...

purje

Aamiaispurjehdus:

Aloittakaa päivä asiakkaiden tai oman tiimin kanssa aamiaispurjehduksella.

Räätälöimme purjehdusten reitit päivän tuulien ja toivomustenne mukaan. Voimme esimerkiksi kiertää Suomenlinnan.

Lue lisää...

purje

Merellinen saunailta:

Astukaa veneeseen nauttimaan purjehduksen hurmiosta ja illan tullen päättäkää päivä yhteiseen saunomiseen ja ruokailuun meren äärellä.

Saunavaihtoehtoina ovat Helsingin Radisson Blu Seasiden upea kattosauna ja näköalakabinetti tai Helsingin lähisaariston kallioilla höyryävät viehättävät rantasaunat.

Lue lisää...

purje

Merellinen päivä kalamajalla:

Stora Herrön perinteinen kalastajan kalamaja sijaitsee Espoon Suvisaaristossa.

Saaressa voitte pitää pienen kokouksen tai vain nauttia Suomen meriluonnosta parhaimmillaan.

Lue lisää...

purje

Kokous meren äärellä:

Aloittakaa päivä asiakkaiden tai oman tiimin kesken muutaman tunnin virkistävällä purjehduksella ja sen jälkeen päivän kokous sujuu mutkattomasti.

Tai päättäkää kokouspäivä purjehdukseen ja tiimihengen nostattamiseen.

Lue lisää...

purje

Merimelontaa Helsingin upeassa saaristossa

Itä-Helsingin saaristosta löytyy hienoja melontareittejä ja paljon saaria. Kajakissa istuen pääset lähelle meriluontoa ja koet saariston uudesta näkökulmasta. Retken aikana voimme myös pitää tauon saaressa ja nauttia maistuvista eväistä. Matkan aikana kerromme kiinnostuneille sekä melonnasta että ympäröivästä luonnosta.

Melonta on helppoa ja hauskaa! Ammattioppaamme huolehtivat ryhmän turvallisuudesta ja sateisella säällä meillä on kaikille veden- ja tuulenpitävät melonta-anorakit.

Melontaretkelle paras aloituspaikka on Vuosaari. Melontaretki voidaan toteuttaa myös muissa kohteissa pääkaupunkiseudulla.

Hinta alk. 46€+alv / henkilö kahden tunnin melontaretki.

Melontaretkeen voi liittää myös purjehdusta tai leppoisaa cruisailua aQuabluen veneillä, saunomista, ruokailuja tai kokoustamista Hotelli Rantapuiston tiloissa Vuosaaressa.  Ota yhteyttä, niin räätälöimme juuri teille sopivan kokonaisuuden.

Varaukset ja lisätiedot Markus Vikman
0456706730, markus.vikman@aquablue.fi

Easy Living

reitti

Retkipurjehdus:

 • Aika: 28 tuntia
 • Hinta: 2750 eur alv 0%
 • Lisätunnit: 200 eur/tunti
 • Max 7 henkilöä
 • Yöpyminen veneessä Tallinnan Old city marinassa.
 • Hinta sisältää: Kipparin, polttoaineen, satamamaksut, vakuutuksen, järjestelyt.
 • Lisäpalvelut:
 • Purjehduskoulutus: 35 eur/hlö
 • Sisältää käytännön navigointia, purjeiden trimmausta, solmuja, purjehdussanastoa, veneenkäsittelyä, tiimityöskentelyä ym. merimiestaitoja ja seikkailutarinoita maailman meriltä.
seikkailua

Räätälöity purjehdus:

 • Pidempi purjehdus esim. Taalintehtaan -tai Viaborin jazzeille.
 • Purjehduskilpailut:
 • Teleregatta, Espoo-Suursaari, Helsinki-Tallina, Hanko-Sandhamn, Gotland runt

Voimaannuttava purjehdus

 • Aika: 12.00 – 21.00
 • Hinta: 1400-1600 eur + 55 eur/hlö
 • Lisätunnit 200 eur/tunti
 • Min 7 henkilöä max 12 henkilöä
 • Hinta sisältää: Koulutusta 2 + 3 tuntia, kipparin, polttoaineen, satamamaksut, vakuu-tuksen, järjestelyt.
 • Kouluttajana MB elämäntaidonvalmentaja Erja Manninen-Björkman
 • Katso linkki teemat.