Kroatian purjehdukset

Kroatian elämys- ja aktiivipurjehdukset

Lähde aQuabluen mukaan purjehtimaan pitkin Kroatian uskomattoman kaunista rannikkoa. Nauti purjehtimisen lumosta, Välimeren hellivästä lämmöstä ja lumoavista auringonlaskuista yksin tai uusien purjehdusystävien kanssa.

aQuablue purjehduksella kippari huolehtii matkan aikana vaihtelevasta ja mielenkiintoisesta ohjelmasta. Päivän purjehdusreitti valitaan aina tuulien ja mielenkiintoisten aktiviteettien perusteella.

Valmistamme veneessä yhdessä ruokaa paikallisista tuoreista ja raikkaista raaka-aineista. Iltaisin nautimme paikallisissa ravintoloissa Kroatian perinteikkään keittiön herkuista ja poikkeamme mahdollisesti reitin varrella viinitilalla.

Seikkailua ja mielenrauhaa - kuten haluatte!

ALUS:

Veneenä on 52 jalkainen Harmony, jossa on viisi kahden hengen hyttiä (veneen pituus 15,88m, leveys 4,70m) Veneessä on täydellinen keittiö (bentry), kolme WC:tä ja suihku. Lisätietoja tästä (PDF-tiedosto).

LÄHTÖ- JA PALUUSATAMA:

Split tai Sibenik Splitin lentokentän lähellä. Huom! 3 vuorokauden ja 4 vuorokauden matkoilla lähtö –ja paluu satama määräytyvät reitin mukaan.

Veneet auringonlaskussa

Vesiputous

HINNAT:

6vrk
1350 eur / henkilö kahden hengen hytissä

4 vrk
940 eur/ henkilö kahden hengen hytissä

3vrk
730 eur/ henkilö kahden hengen hytissä

Hintoihin sisältyy purjehdus, *puolihoito ++, liinavaatteet, kipparin palvelut, purjehduskoulutusta, veneen vedet, polttoaineet, vakuutukset ja siivous.

*puolihoito ++ sisältää aamiaisen, kevyen lounaan, alkoholittomat juomat, välipalat ja joitain illallisia veneessä.

LENNOT:

Hintaan ei sisälly turistiveroja, lentoja eikä lentokenttäkuljetuksia.

AJANKOHDAT:

Lisätiedot huhti- toukokuun 2014  purjehduksista markus.vikman@aquablue.fi