Purjehdus ja illallinen saaristo ravintolassa

3 tuntia

Helppo

Purjehdus Lagoon 440 luksus katamaraanilla ja maistuva ravintola illallinen Helsingin saaristossa.

Helsinkiä kutsutaan Itämeren helmeksi sijaintinsa vuoksi Itämeren rannalla, yhden maailman suurimman saariston ympäröidessä sitä. Pelkästään Helsingillä on rantaviivaa 98 kilometriä ja sen edustalla 315 saarta. Yksi niistä – aivan Helsingin edustalla – on UNESCO:n maailmanperintökohteeksi valittu Suomenlinna, yksi maailman suurimmista merilinnoituksista.

aQuabluen Sail and Dine in a restaurant purjehduksella näkyy vuosien kokemus Helsingin saaristosta. Olemme koonneet upean valikoiman saaristoravintoloita ikimuistoiselle kulinaariselle matkalle. Näihin merkittäviin ravintoloihin kuuluu Suomenlinnan merilinnoituksen Cafe Bar Valimo, joka tarjoaa paitsi herkullisia annoksia, on myös täynnä historiallista tunnelmaa. Toinen erittäin suositeltava paikka on Palma de Pyy Pyysaaressa, perinteistä suomalaista kesätunnelmaa huokuva saariravintola, jossa voit maistella palkittua pyttipannua, klassista suomalaista ruokaa.


Lagoon 440 -katamaraani luo pohjan ylelliselle kokemukselle, joka täyttää korkeimmat vaatimukset ja tarjoaa runsaasti tilaa erilaisille yksityistilaisuuksille, kuten kick-offeille, palkitsemistilausuuksille, polttareille ja syntymäpäiville. katamaraani vakaus takaa sujuvan matkan ja eliminoi huolet merisairaudesta. Katettu kansi mahdollistaa hengailun peräkannella myös huonolla säällä. 

Purjehdukset ovat interaktiivisia ja voitte halutessanne osallistua eri purjehdus manovereihin kuten purjeiden nostoon ja laskuun, ohjaamiseen, myötä -ja vastakäänöksiin, navigointiin ym.

Kapasiteetti

Katamaraaniin mahtuu enintään 23 matkustajaa.

Lisätunnit

Lisätunnit hintaan 350 €/tunti, sis. verot.

Mitä sisältyy?

    - Kippari
    - Polttoaine
    - Juomavesi

    Poikkeukset
      Huomaa

        Sopii kaikenikäisille, alle 18-vuotiaat vain valvojan seurassa. Jos teillä on liikuntarajoitteita, ottakaa yhteyttä järjestäjään.

        Mitä tuoda
          Share by: